25. Ulusal Bilim Olimpiyatlarına AFL Damgası

16-17 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen 25. Ulusal Bilim Olimpiyatları 2. aşama sınavlarında okulumuzdan 12 öğrenci 2. aşama sınavını kazanarak madalya almaya hak kazandı. Fizik dalında 5 öğrenci, biyoloji dalında 5 öğrenci, kimya dalında 1 öğrenci ve bilgisayar dalında 1 öğrencimiz. Toplamda 12 öğrencimiz 2. aşama sınavını geçerek Antalya’da düzenlenecek olan Kış Kampına katılacak. 2 haftalık bir eğitim sonunda kazanan öğrencilerimizin puanları ve madalyalarının türleri açıklanacak.

Ülkemizin en başarılı Olimpiyat okulu olduğumuz bu başarıyla tescillenmiş oldu.

Özellikle 2. aşama sınavlarında önceki yıllara göre başarılı olan öğrencilerimizin sayısında 2 kat artış gerçekleşmiştir.

öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik eder, bundan sonraki kış kampında ve milli takım seçmenlerinde de başarılı olmalarını temenni ederiz.

Bu başarının arkasında emeği olan olimpiyat  takım eğitmenleri;

Fizik Olimpiyatları Takım Eğitmeni Fizik Öğretmeni Seher Damlı’ya,

Biyoloji Olimpiyatları Takım Eğitmeni Biyoloji Öğretmeni Nebahat Kocasaraç’a,

Bilgisayar Olimpiyatları Takım Eğitmeni Matematik Öğretmeni Kemal Çelik’e ve

Kimya Olimpiyatları Takım Eğitmeni Kimya Öğretmeni Dr. İrfan Yamak’a şükranlarımızı  sunarız.

Yayın: 05.01.2018 - Güncelleme: 05.01.2018 22:08 - Görüntülenme: 1677