ANKARA FEN LİSESİ’ nde yepyeni bir oluşum…

Okulumuz öğretmenlerinden Aynur Elif BULUT ve Nihat KÖSE´nin organizatörlüğünde öğrencilerimizin toplum hizmeti kapsamında yepyeni bir öğrenci kulübü kurulmuştur. TEDx Kulübü’nün ilk etkinliği 28 Nisan 2019 tarihinde “HAYATIN RENKLERİ” temasıyla gerçekleştirilecektir.

TEDx, “Paylaşmaya değer fikirler” sloganı adı altında 1984 yılından beri yüzlerce etkinlikte binlerce konuşmacı ve milyonlarca dinleyiciyi bir araya getiren TED konferanslarından bağımsız düzenlenen etkinliklerinin oluşturduğu bir programdır.

TEDx programı, 5 kıtada düzenlenen 25.000’e yakın etkinliğiyle yerel, ulusal ve küresel problemlere çözüm yolları aramış, disiplinler arası yaklaşımıyla milyonlarca insanın ufkunu açmıştır. TEDx konuşmacısı olmak, entelektüel birikim ile neredeyse eş anlamlı olmuştur. Ankara Fen Lisesi, TEDx konferansı düzenleyen öncül devlet fen liseleri arasında yer almaktadır.

Yayın: 20.01.2019 - Güncelleme: 08.03.2019 17:15 - Görüntülenme: 1212