Kas

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenecektir.

Kas

02 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak olan veli toplantısı aşağıdaki şekilde planlanmış olup, ders öğretmenleriyle kendilerine ayrılan sınıflarda görüşebilirsiniz.

9. sınıflar

09:30 -11:30

10. sınıflar

11:30-13:30

11. sınıflar

14:00-16:00

Not: Toplantının verimliliği açısından her sınıfın görüşmesi sadece belirlenen saat aralıklarında yapılacaktır.

Kas

8 Kasım 2017 Çarşamba günü, saat: 14:00´da ´Atatürk ve Gençlik Konseri´ konulu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tarafından konser gerçekleştirilecektir.

Kas

2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 14:00’da ODTÜ Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Demirköz, ‘Yüksek Enerji ve Uzay Radyasyonu Araştırmaları’ konulu konferans verecektir.

Ekm

2017-2018 eğitim öğretim yılı okul zaman çizelgesi için linki tıklayınız! dosyalar/2017_10/03085818_ZAMAN_YYZELGESY.pdf

Ekm

Eyl

Okulumuzun derse başlama saati 08:00 olarak belirlenmiştir.

Eyl

Olulumuzu bu yıl kazanan öğrencilerimizin ´Uyum Eğitimi Programı´ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü başlayacaktır.

Program İçin Tıklayınız! dosyalar/2017_09/11124322_9._sYnYf_YYrenci.pdf

Ağu

Yurtlarımız, sadece 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 05 Eylül 2017 Salı gününden itibaren yurtlar açık tutulacak olup, yemekhanemiz tadilat dolayısıyla kapalı olacaktır.

Ağu

Tem

Öğrenci-Veli –Okul koordinasyonunu  sağlamak ve yatılılık başvurularını alabilmek  için, veli tarafından hazırlanması gereken ve okulumuz tarafından hazırlanan bazı evrakların  (e-okul bilgi formu, yatılılık dilekçesi, öğlen yemeği dilekçesi, seçmeli ders dilekçesi vb.) teslim alınması amacıyla velilerimizi 16 Ağustos Çarşamba gününden itibaren okulumuza bekliyoruz. İlgili evrakları 25 Ağustos 2017 Cuma gününe kadar okulumuza teslim etmeniz gerekmektedir.