Ekm

2017-2018 eğitim öğretim yılı okul zaman çizelgesi için linki tıklayınız! dosyalar/2017_10/03085818_ZAMAN_YYZELGESY.pdf

Ekm

Eyl

Okulumuzun derse başlama saati 08:00 olarak belirlenmiştir.

Eyl

Olulumuzu bu yıl kazanan öğrencilerimizin ´Uyum Eğitimi Programı´ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü başlayacaktır.

Program İçin Tıklayınız! dosyalar/2017_09/11124322_9._sYnYf_YYrenci.pdf

Ağu

Yurtlarımız, sadece 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 05 Eylül 2017 Salı gününden itibaren yurtlar açık tutulacak olup, yemekhanemiz tadilat dolayısıyla kapalı olacaktır.

Tem

Öğrenci-Veli –Okul koordinasyonunu  sağlamak ve yatılılık başvurularını alabilmek  için, veli tarafından hazırlanması gereken ve okulumuz tarafından hazırlanan bazı evrakların  (e-okul bilgi formu, yatılılık dilekçesi, öğlen yemeği dilekçesi, seçmeli ders dilekçesi vb.) teslim alınması amacıyla velilerimizi 16 Ağustos Çarşamba gününden itibaren okulumuza bekliyoruz. İlgili evrakları 25 Ağustos 2017 Cuma gününe kadar okulumuza teslim etmeniz gerekmektedir.

Haz

Mezun öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği´nin 69. maddesi gereği; Diploma; öğrenciye, velisine ya da vekâlet verilen kişiye (noterden alınacak vekalet) imza karşılığında verilir. Bunun dışındaki yollardan istenmemesini önemle rica ederiz.

Haz

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz son dersi etkinliğini bu yıl 1982 mezunumuz Prof. Dr. Oğuz GÜLSEREN, 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 14:30´da AFLİVA Kültür Merkezi´nde ´Bilimsel Gelişmenin Anahtarı: Merak ve Emek´ konulu konferans verecektir. Prof. Dr. Oğuz GÜLSEREN, TÜBİTAK 2016 yılı Bilim. Özel ve Teşvik Ödülünü kazandı.