Uluslararası Biyoloji Olimpiyatın da Bronz Madalya

İran´ın başkenti Tahran´daki 29. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı´nda, 71 ülke ve 261 katılımcı yarıştı. Türkiye´yi temsilen yarışmaya katılan öğrencimiz Birnur Sinem KARAOĞLAN bronz madalya kazandı. Öğrencimize bundan sonraki akademik hayatında da başarılar diliyoruz.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunca (TÜBİTAK), "Uluslararası Bilim Olimpiyatları"na hazırlanan öğrenciler, Türkiye´yi başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor.

Uluslarası olimpiyat sınavına hazırlanmasında büyük emeği geçen Gazi Üniversitesi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Leyla AÇIK´a ve okulumuz Biyoloji öğretmeni Nebahat KOCASARAÇ’a teşekkür ederiz.

30-07-2018

Yayın: 30.07.2018 - Güncelleme: 15.08.2018 01:23 - Görüntülenme: 833