Yurtlar

Okulumuza ait 102 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu, 204 öğrenci kapasiteli erkek pansiyonu bulunmaktadır.  4 ve 6 şar kişilik olan öğrenci odalarımızda ortalama 3 öğrenci kalmaktadır. Her öğrencimiz için kaldıkları odalarda çalışma masası, elbise ve ayakkabı dolabı bulunmaktadır. Ayrıca kız öğrenci pansiyonumuzda 3 etüt odası, erkek öğrenci pansiyonumuzda 4 etüt odası bulunmaktadır. Her iki öğrenci pansiyonumuzda dinlenme odası, ütü odası, çamaşır kurutma odası bulunmaktadır.Ayrıca çamaşırhane bulunmaktadır. Her gün ( 24 saat ) kız öğrenci pansiyonumuzda 1, erkek öğrenci pansiyonumuzda 2 belletici öğretmen nöbet tutmakta olup, bu öğretmenler okulumuzun kadrolu öğretmenleridir.

YurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlarYurtlar

Yayın: 15.06.2014 - Güncelleme: 15.06.2014 23:37 - Görüntülenme: 10488