OAB TOPLANTI GÜNDEMİ VE DUYURUSU

Eyl

Sayın velimiz. Okulumuzda inşaat çalışmaları devam etmektedir. 17 Eylül Pazartesi okulumuzun ve pansiyonumuzun açılıp açılmayacağıyla ilgili kararı Cumartesi günü okulumuz inşaatlarını kontrolden sonra Sayın Valimiz verecektir. Okulumuz ve pansiyonumuz inşaatları bitmezse Keçiören ilçesinde bulunan başka bir okul binası ve pansiyon binasında eğitim öğretime başlayacağız. Konu ile ilgili hafta sonu tekrar bilgilendirme yapacağız. Bilgilerinize.

9. Sınıf Uyum Programı Okul Açıldıktan Sonra Yapılacaktır

Haz

Mezun öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği´nin 69. maddesi gereği; Diploma; öğrenciye, velisine ya da vekâlet verilen kişiye (noterden alınacak vekalet) imza karşılığında verilir. Bunun dışındaki yollardan istenmemesini önemle rica ederiz.

2017- 2018 Eğitim Öğretim II. Dönem Ortak Yazılı Tarihleri

Şbt

2017-2018 eğitim öğretim yılı II. dönem öğretmen-veli görüşme günleri İçin Aşağıdaki Linki Tıklayınız!

Şbt

Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü ve Ankara Fen Lisesi Mezunlar Vakfı işbirliğiyle bilgisayar kulübü olarak ´Bilgisayar Oyunları ve Görüntü İşleme Atölyesi´ ve ´Lınux ve Özgür Yazılım´ kursları gerçekleştirilecek olup. Başvurular Bilişim Tekonolojileri Öğretmeni Sait Gümüş´e ve aşağıda verilen WhatsApp ve telefon numarası aracılığıyla yapılacaktır.

Şbt

9 Şubat 2018 Cuma günü saat 14:00´da AFLİVA´da, Dr. Egemen İmre´nin konuşmacı olarak katılacağı "Uzay Çöpleri" konulu bilim söyleşisi düzenlenecektir.

Kas

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenecektir.

Şbt

22 Şubat 2018 Perşembe günü, 11:00-12:00 saatleri arasında RTÜK Üyesi Taha Yücel ve Avukat/Yazar Hayati İnanç, AFLİVA Kültür Merkezi´nde ´Yapay Zeka ve Can Veren Pervaneler´ konularında (Bilim+Kültür) konferans vereceklerdir.

Kas

02 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak olan veli toplantısı aşağıdaki şekilde planlanmış olup, ders öğretmenleriyle kendilerine ayrılan sınıflarda görüşebilirsiniz.

9. sınıflar

09:30 -11:30

10. sınıflar

11:30-13:30

11. sınıflar

14:00-16:00

Not: Toplantının verimliliği açısından her sınıfın görüşmesi sadece belirlenen saat aralıklarında yapılacaktır.

Kas

8 Kasım 2017 Çarşamba günü, saat: 14:00´da ´Atatürk ve Gençlik Konseri´ konulu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tarafından konser gerçekleştirilecektir.

Kas

2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 14:00’da ODTÜ Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Demirköz, ‘Yüksek Enerji ve Uzay Radyasyonu Araştırmaları’ konulu konferans verecektir.