Şbt

9 Şubat 2018 Cuma günü saat 14:00´da AFLİVA´da, Dr. Egemen İmre´nin konuşmacı olarak katılacağı "Uzay Çöpleri" konulu bilim söyleşisi düzenlenecektir.

Kas

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenecektir.

Şbt

22 Şubat 2018 Perşembe günü, 11:00-12:00 saatleri arasında RTÜK Üyesi Taha Yücel ve Avukat/Yazar Hayati İnanç, AFLİVA Kültür Merkezi´nde ´Yapay Zeka ve Can Veren Pervaneler´ konularında (Bilim+Kültür) konferans vereceklerdir.

Kas

8 Kasım 2017 Çarşamba günü, saat: 14:00´da ´Atatürk ve Gençlik Konseri´ konulu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tarafından konser gerçekleştirilecektir.

Kas

2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 14:00’da ODTÜ Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Demirköz, ‘Yüksek Enerji ve Uzay Radyasyonu Araştırmaları’ konulu konferans verecektir.

Mrt

22 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14:45´te AFLİVA Konferan Salonu´nda Müzik Öğretmeni Zeynep Nalan ÇAKIR yönetiminde, öğrencilerimiz tarafından ´Şehitlerimize Vefa Konseri´ düzenlenecektir.

Mrt

Ankara Fen Lisesi, yönetici, öğretmen ve öğrencisiyle ecdadımızın kazandığı en büyük zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi´nin 102. Yıldönümünü anmak ve anlamlandırmak için Çanakkale´ye gidiyor...

Ağu

1-10 Eylül tarihleri arasında yapılması gereken pansiyon taksit ödemeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ekteki dosyadadır.