Kas

2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 14:00’da ODTÜ Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Demirköz, ‘Yüksek Enerji ve Uzay Radyasyonu Araştırmaları’ konulu konferans verecektir.

Mrt

22 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14:45´te AFLİVA Konferan Salonu´nda Müzik Öğretmeni Zeynep Nalan ÇAKIR yönetiminde, öğrencilerimiz tarafından ´Şehitlerimize Vefa Konseri´ düzenlenecektir.

Mrt

Ankara Fen Lisesi, yönetici, öğretmen ve öğrencisiyle ecdadımızın kazandığı en büyük zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi´nin 102. Yıldönümünü anmak ve anlamlandırmak için Çanakkale´ye gidiyor...

Ağu

1-10 Eylül tarihleri arasında yapılması gereken pansiyon taksit ödemeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ekteki dosyadadır.

12 - 16 Mezuniyet törenimiz 29 Mayıs Pazar saat: 17.00´de okulumuz spor salonunda yapılacaktır.

Katılımınızdan onur duyarız.

Bu yıl 24.’sü düzenlenecek olan TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları’na hazırlık çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu kapsamda, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü 09:00-16:00 saatleri arasında okulumuzda Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Yusuf Durmuş rehberliğinde, biyoloji olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilere yönelik, 4 oturumda ve 350 sorudan oluşan sınavlar yapılacaktır. Sınavların bitiminde cevaplar verilecektir.
Bu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimiz Takım Eğitmeni ve Biyoloji Öğretmeni Murat Sarız’a başvurabilir.

Fotoğrafçılık Kulübünün organize ettiği "AFL´den En Güzel Kareler" yarışması için oy kullanarak katkıda bulunabilirsiniz.

Oylarınızı 5-13 Mayıs tarihleri arasında kullanabilirsiniz.