Ağu

1-10 Eylül tarihleri arasında yapılması gereken pansiyon taksit ödemeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ekteki dosyadadır.

Tem

Öğrenci-Veli –Okul koordinasyonunu  sağlamak ve yatılılık başvurularını alabilmek  için, veli tarafından hazırlanması gereken ve okulumuz tarafından hazırlanan bazı evrakların  (e-okul bilgi formu, yatılılık dilekçesi, öğlen yemeği dilekçesi, seçmeli ders dilekçesi vb.) teslim alınması amacıyla velilerimizi 15 Ağustostan itibaren okulumuza bekliyoruz. İlgili evrakları 26 Ağustos Cuma gününe kadar okulumuza teslim etmeniz gerekmektedir.

Ağu

Okulumuza Nakil Gelen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Haz

Veli ve Öğrencilerimizin Dikkatine!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından 17 Haziran 2016 Cuma gününe kadar linki verilen adresten e-memnuniyet anketlerinin doldurulması istenilmektedir.

Anketin doldurulmasını önemle rica ederiz.

Haz

2016 – 2017  Eğitim- Öğretim yılında yatılı kalmak isteyen öğrenciler için yatılılık istek dilekçesi.

Oyunumuz (Teneke) velilerimize özel olarak 5 Haziran Pazar günü tekrar sunulacaktır. Velilerimizin katılımı bizi onurlandıracaktır.

Tarih: 5 Haziran 2016

Yer: AFLİVA Konferans Salonu