Ağu

1-10 Eylül tarihleri arasında yapılması gereken pansiyon taksit ödemeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ekteki dosyadadır.

Ağu

Okulumuza Nakil Gelen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Haz

2016 – 2017  Eğitim- Öğretim yılında yatılı kalmak isteyen öğrenciler için yatılılık istek dilekçesi.

Haz

Veli ve Öğrencilerimizin Dikkatine!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından 17 Haziran 2016 Cuma gününe kadar linki verilen adresten e-memnuniyet anketlerinin doldurulması istenilmektedir.

Anketin doldurulmasını önemle rica ederiz.

Haz

Oyunumuz (Teneke) velilerimize özel olarak 5 Haziran Pazar günü tekrar sunulacaktır. Velilerimizin katılımı bizi onurlandıracaktır.

Tarih: 5 Haziran 2016

Yer: AFLİVA Konferans Salonu

Saat: 16:00 - 19:00

“TENEKE”

Tarih: 27 Mayıs 2016

Yer: AFLİVA

Saat: 09:30

Her şey asırlar önce yakılan bir türkü gibidir.
"Yandı Çukurova yandı. Eli pusatlı beyler indi. Ördek uçtu Dudu kondu / Oyyy Oyyy Oyyy”
Çeltik yetiştirmek çok zorludur. Çok su ister, bataklık ister. Bataklık ve su ise, sel, sinek ve sıtma demektir. Ve her yıl sıtmadan onlarca insan ve çocuk ölür Çukurova’nın topraklarında.  Bu durumsa çeltik ağalarının umurunda bile değildir. Ve çeltik ağaları kendilerine karşı çıkan otuz beş yılda kırk üç kaymakamı  kasabadan sürmüş, göndermiştir.
Bir gün yeni bir  kaymakam gelir kasabaya. Genç, heyecanlı, hevesli  ve  sıtmaya son vermek isteyen Kaymakam çeltik ağalarına karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

11.Sınıf Öğrenci ve Velilerimize Yetiştirme Kursları ile ilgili Önemli Duyuru

12 - 16 Mezuniyet törenimiz 29 Mayıs Pazar saat: 17.00´de okulumuz spor salonunda yapılacaktır.

Katılımınızdan onur duyarız.

Bu yıl 24.’sü düzenlenecek olan TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları’na hazırlık çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu kapsamda, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü 09:00-16:00 saatleri arasında okulumuzda Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Yusuf Durmuş rehberliğinde, biyoloji olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilere yönelik, 4 oturumda ve 350 sorudan oluşan sınavlar yapılacaktır. Sınavların bitiminde cevaplar verilecektir.
Bu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimiz Takım Eğitmeni ve Biyoloji Öğretmeni Murat Sarız’a başvurabilir.