Etiket Sonuçları: Okul

Haz

Sevgili LGS tercihi yapacak öğrencilerimiz, 2-3-4 Temmuz tarihlerinde rehberlik servisiniz tarafından okulumuzun tanıtımı yapılacaktır.  Okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrencilerimizi saat 12.00’de yapılacak olan tanıtımlara bekliyoruz.

Fotoğraf kulübü tarafından hazırlanmış olan Okulumuz konulu fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunulmuştur. Çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, kulüp danışman öğretmenleri Seyfi SALANTUR, Hülya KARACA ve Ayşe BALCI' ya teşekkür ederiz.

Amerika'nın Los Angales şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı, Regeneron ISEF 2024'te Computational Biology and Bioinformatics kategorisinde 12. sınıf öğrencilerimiz İrem YÜCE, kerem Berk BOZKURT ve Yusuf Said AKTAN; Physics and Astronomy kategorisinde 11. sınıf öğrencilerimiz halil İbrahim YENİTÜRK ve Tuna ÖZER ülkemizi temsil etmiştir. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimiz Dr. Aynur Elif KEKEÇ ve Halit KOCA'ya teşekkür ederiz.

Nis

Gürcistan'ın Tskaltubo şehrinde düzenlenen ve 54 ülkeden 212 olimpiyat öğrencisisnin katıldığı 13. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda okulumuz öğrencisi İrem Gülce YAZGAN 3. kez ALTIN madalya alarak Ülkemizi gururlandırdı. Öğrencimizi ve Danışman Öğretmenimiz Mehmet ŞAHİN'i tebrik ederiz.

“Bir kahraman takım ve Yahya Çavuş’tular

Tam üç alayla burada gönülden vuruştular.

Düşman tümen sanırdı bu şahane erleri

Allah’ı arzu ettiler, akşama kavuştular.”

18 Mart Çanakkale Zaferi, zamanın en güçlü orduları karşısında sarsılmaz bir iman, vatan ve bayrak sevgisi ile bir araya gelen kahramanların eseridir. Bu zafer, tarihte eşine rastlanmayan bağımsızlık ve kurtuluş mücadelemizin meşalesini ateşlemiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olmuştur.

"Çanakkale Geçilmez" gerçeğini tüm milletlerin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, atalarımızın kanı canı pahasına bizlere bıraktığı 100 yıllık “Cumhuriyetimiz”i geleceğe güvenle taşıyacağımıza Ankara Fen Lisesi olarak söz veriyoruz.

“18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi” töreninde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 25 yıldır Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Muhlis ÇELİK emekliye ayrıldı. Öğretmenimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Çankaya Voleybol Gençler İlçe Birinciliği Müsabakalarında; okulumuz Kız Voleybol Takımımız Özel Ümitköy Sınav Koleji, Erkek Voleybol takımımız da Süheyl Ünver Anadolu Lisesi ile yaptıkları grup maçlarını 2-0'lık setlerle kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Soner TUZCUOĞLU'nu tebrik ederiz.

Ara