TÜBİTAK 31. BİLİM OLİMPİYATLARINDA 2.AŞAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI.

Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar alanlarında derin çalışmalar yapan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Sayın Dr. Sinan DAĞ´ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatlarına hazırlandılar, verdikleri emeğin karşılığını 1 Altın 4 Gümüş ve 3 Bronz toplamda 8 madalya ile kazandılar.

Birinci Aşama Sınavları ile başlayıp ikinci aşama sınavına kadar azimle çalışan, emek veren ve zaman ayıran değerli öğrencimizi ve Matematik Öğretmenimiz Mehmet ŞAHİN'i, Kimya Öğretmenimiz Cezmi ŞEYRAN'ı, Biyoloji Öğretmenlerimiz Dr. Aynur Elif KEKEÇ ve Dr. Baran DADAKOĞLU'nu, Fizik Öğretmenimiz Halit KOCA'yı canıgönülden kutluyoruz. Takım seçmelerine hazırlanan öğrencilerimize, öğretmenlerine  ve ailelerine kolaylıklar diliyoruz.

26-01-2024

Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 11:35 - Görüntülenme: 357