2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Aynur Elif BULUT ve Nihat KÖSE´nin organizatörlüğünde öğrencilerimizin toplum hizmeti kapsamında yepyeni bir öğrenci kulübü kurulmuştur. TEDx Kulübü’nün ilk etkinliği 28 Nisan 2019 tarihinde “HAYATIN RENKLERİ” temasıyla gerçekleştirilecektir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönem Veli Toplantısı

OAB TOPLANTI GÜNDEMİ VE DUYURUSU

Eyl

Sayın velimiz. Okulumuzda inşaat çalışmaları devam etmektedir. 17 Eylül Pazartesi okulumuzun ve pansiyonumuzun açılıp açılmayacağıyla ilgili kararı Cumartesi günü okulumuz inşaatlarını kontrolden sonra Sayın Valimiz verecektir. Okulumuz ve pansiyonumuz inşaatları bitmezse Keçiören ilçesinde bulunan başka bir okul binası ve pansiyon binasında eğitim öğretime başlayacağız. Konu ile ilgili hafta sonu tekrar bilgilendirme yapacağız. Bilgilerinize.

9. Sınıf Uyum Programı Okul Açıldıktan Sonra Yapılacaktır

Haz

Mezun öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği´nin 69. maddesi gereği; Diploma; öğrenciye, velisine ya da vekâlet verilen kişiye (noterden alınacak vekalet) imza karşılığında verilir. Bunun dışındaki yollardan istenmemesini önemle rica ederiz.

Şbt

2017-2018 eğitim öğretim yılı II. dönem öğretmen-veli görüşme günleri İçin Aşağıdaki Linki Tıklayınız!

Şbt

Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü ve Ankara Fen Lisesi Mezunlar Vakfı işbirliğiyle bilgisayar kulübü olarak ´Bilgisayar Oyunları ve Görüntü İşleme Atölyesi´ ve ´Lınux ve Özgür Yazılım´ kursları gerçekleştirilecek olup. Başvurular Bilişim Tekonolojileri Öğretmeni Sait Gümüş´e ve aşağıda verilen WhatsApp ve telefon numarası aracılığıyla yapılacaktır.