Mrt

Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Revnak ETİ, 11.03.2015 Pazartesi günü AFLİVA’da Biyomimetik Bilimi hakkında konferans verdi.

Mrt

Atılım Üniversitesi, Ankara İli Ortaöğretim Kurumları Arası VI. Matematik Yarışmasında 1. Olduk. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz: Ahmet TECİK, Kayra UYGUN ve Hakan GÜLEÇ´i bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederiz. Takım Sorumlusu ve Eğitmeni Matematik Öğretmeni Kemal ÇELİK ve Takım Eğitmenleri Ernist TALENBAEV (TOBB), Ozan YILDIZ (ODTÜ) ve Batuhan ARASLI´ya (BİLKENT) teşekkür ederiz.

Mrt

Atılım Üniversitesi, Ankara İli Ortaöğretim Kurumları Arası III. Fizik Yarışmasında 1. Olduk. Yarışmaya katılan takımımız: Mert KAYAALP, Ali VELİ ve Çağlayan Şiar DİLSİZ´i bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederiz. Takım Sorumlusu ve Eğitmeni Fizik Öğretmeni Dr. Zeki TEKELİ´ye ve ayrıca emeği geçen diğer öğretmen ve eğitmenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Eskişehir yolculuğumuz, saat 06:30’da Ankara Tren Garı’nda başladı. Keyifli bir yolculuğun ardından 08.30’da Eskişehir’deyiz.

Mrt

İstanbul Bilgi Üniversitesi Cahit ARF Matematik Günleri Yarışması finalinde hem bireysel hem de AFL Matematik Takımı olarak birinci olduk.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini gezdik.

Matematik takımımızın büyük başarısı ...

Ara

Bugün Afliva, hepimizin bir saniyesini bile kaçırmamak için pür dikkat dinlediğimiz, özel bir söyleşiye tanık oldu.

Ock

Vakfımızdan Ömer Edip ERDEMLİ´nin desteği ve Hasan ÇELİK´in yoğun çabası ile başlattığımız vermikompost (solucan Gübresi) yapımı projesini hayata geçirdik.

Ock

Öğrencilerimiz okul bahçesinde kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı.

Ara

7-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Metkovic şehrinde gerçekleştirilen ‘What’s the Use of It?’ isimli Erasmus+ stratejik ortaklık projemizin ilk ulus ötesi toplantısında okulumuz trigonometrik fonksiyonlar, grafik hazırlama ve yorumlama konularını aldı.

Ara

Okulumuz Tiyatro Kulübü rehberliğinde başlatılan ´LÖSEV´e Bir Tuğla da Sen Koy´ kampanyasından elde edilen gelir, bağış olarak LÖSEV yetkililerine teslim edildi. Etkinlik kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Satranç Kulübü etkinliği çerçevesinde 5-9 Ocak tarihlerinde Satranç Final Turnuvası yapıldı.

Ara

11.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında EBA Portalı ve e-İçeriklerin tanıtımı amacıyla okulumuz öğretmenlerine, branşlara göre gruplandırma yapılarak bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Tiyatro Kulübü etkinlikleri içinde yer alan LÖSEV’in “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyası kapsamında AFL ailesi olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek 200 tuğla koyduk. Emeği geçen herkese teşekkür eder, kardeşlerimize acil şifalar dileriz.