Ara

Bugün Afliva, hepimizin bir saniyesini bile kaçırmamak için pür dikkat dinlediğimiz, özel bir söyleşiye tanık oldu.

Ock

Vakfımızdan Ömer Edip ERDEMLİ´nin desteği ve Hasan ÇELİK´in yoğun çabası ile başlattığımız vermikompost (solucan Gübresi) yapımı projesini hayata geçirdik.

Ock

Öğrencilerimiz okul bahçesinde kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı.

Ara

7-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Metkovic şehrinde gerçekleştirilen ‘What’s the Use of It?’ isimli Erasmus+ stratejik ortaklık projemizin ilk ulus ötesi toplantısında okulumuz trigonometrik fonksiyonlar, grafik hazırlama ve yorumlama konularını aldı.

Ara

Okulumuz Tiyatro Kulübü rehberliğinde başlatılan ´LÖSEV´e Bir Tuğla da Sen Koy´ kampanyasından elde edilen gelir, bağış olarak LÖSEV yetkililerine teslim edildi. Etkinlik kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Satranç Kulübü etkinliği çerçevesinde 5-9 Ocak tarihlerinde Satranç Final Turnuvası yapıldı.

Ara

11.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında EBA Portalı ve e-İçeriklerin tanıtımı amacıyla okulumuz öğretmenlerine, branşlara göre gruplandırma yapılarak bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Tiyatro Kulübü etkinlikleri içinde yer alan LÖSEV’in “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyası kapsamında AFL ailesi olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek 200 tuğla koyduk. Emeği geçen herkese teşekkür eder, kardeşlerimize acil şifalar dileriz.

Ara

Tiyatro Kulübünün bu etkinliği çerçevesinde okulumuzdan 50 kişi Devlet Tiyatroları´nda oynanan “Nalınlar” adlı oyunu izledi.

Ara

Öğrencimiz Arda GÜÇLÜ,  Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşen Virtuosi Musicadi Pianoforte piyano yarışmasında dördüncü kategoride yarışmış ve elemeleri geçerek finallerde parçalarını seslendirmeye hak kazanmıştır.

Ara

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katıldığı ödüllü satranç turnuvası başladı. İlginin yoğun olduğu turnuva, okulumuz kütüphanesinde yapılıyor.

Ara

Hacettepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Bülent SİVRİ, öğrencilerimizle yapılan bir söyleşiye katıldı.

Sayın Velilerimiz,

2014–2015 Eğitim öğretim yılı I. Dönem veli toplantısı 29.11.2014 Cumartesi günü yapılacaktır.

Kas

17 Mayıs 2014 tarihinde 28 il merkezinde ve K.K.T.C’de yapılan 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları birinci aşama sınavına 6865 öğrenci katılmıştır. Bu sınav sonucunda 275 öğrenci yaz hazırlık okuluna davet edilmiş ve ikinci aşama sınavlarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Kas

ODTÜ Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TBM) tarafından 14 Kasım 2014 Cuma günü düzenlenen "ODTÜ´de Bilim Eğlencelidir!" etkinliği kapsamında ODTÜ yerleşkesindeydik! Gün boyu gerçekleşen etkinlikler, deneyler, sergiler ve yarışmalar, tam bir bilim şenliği havasındaydı.